Blodslitet - sløyfer (17.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Veum
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 8.83 km
Tid: 52:26
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 182
Var veldig klar for årets Blodslit! Formen var ikke helt på topp, men visste at hvis jeg hadde en god taktikk og var sterk mentalt, kunne jeg uansett gjøre det ganske bra. Taktikken min for de innledende sløyfene var å lese kart og ha kontroll teknisk, men samtidig prøve å henge med og holde tempoet oppe. På siste runden var taktikken min å henge meg på noen gode løpere, ligge bak, og heller slå til mot slutten.

Sløyfe 1:
På vei til startpost var jeg nøye med å lese kart og finne ut hvor jeg skulle. Etter å ha passert startpost tok jeg av stien, og løp etter de andre som skulle til samme post. Traff 1. post og var bra med. Til 2. post løp jeg sammen med flere andre, men hadde god kontroll. Videre mot 3. post var det bare å henge seg på rekka med løpere. Begynte å merke den tøffe starten, og falt litt bakover i rekka. Ut av 4. post hadde jeg fortsatt rekka med løpere foran meg, men følte at alle dro for mye mot venstre. Regnet med at de hadde en annen gafling, og stolte på mitt eget kompass. Ble løpende alene, men traff 5. posten bra. Etter dette møtte jeg på noen løpere igjen og tok kommandoen selv. Ble litt nøling inn i 6. og 7. post, og det gikk ikke så veldig fort. På vei til 8. post fikk plutselig øye på Audun, Vegard, Håvard og Anders. Satt opp tempoet litt, og håpet jeg kunne komme ut med de på neste runde. Visste de hadde annen gafling enn meg, men stoppa likevel å nøla ved deres post, før jeg løp videre til min 8. post. Tapte for mye tid her, og så ikke noe til de da jeg kom inn til runding. Typisk!

Sløyfe 2:
Løp ut på 2. sløyfe alene. Ble litt nøling inn i de første postene, men traff de ganske bra. På vei til 14. post tok jeg igjen Sævareid, og vi løp sammen på resten av sløyfa. Kom veldig langt ut til venstre på vei til 15. post, og fikk en liten bom inn i 16. post. Etter dette gikk det greit frem til runding.
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet - sløyfer (17.10.2015) Blodslitet - sløyfer (17.10.2015)