Postplukk nr. 2 Uddevalla (25.03.2016)
Kategori: Trening
Land: Sverige
Distanse: 7.79 km
Tid: 71:15
Gj.sn. HR: 148
Maksimum HR: 164
Enda en postplukkøkt her i Uddevalla. Prøvde å fokusere på de to tingene jeg var sløv med i går: utgangskurs og planlegging av strekk. Et par irriterende bommer, men stort sett følte jeg at det gikk bra og at jeg fikk til arbeidsoppgavene mine. Litt analyse av løypa:

S-1: For sløv med kursen ut av start, men rettet meg inn da jeg fikk øye på vannet. Deretter dro jeg opp søkket og fikk fort øye på posten.
1-2: Bra utgangskurs, men hadde ikke en klar nok plan for strekket. Fikk aldri øye på myra, og etter å passert den ble jeg usikker på hvor jeg var. Stolte ikke nok på kompasset heller, så løp heller helt feil vei og fant noe som minnte om et høydepunkt.
2-3: Skjønte hvor jeg var da jeg kom til søkket med bekken. Derfra dro jeg opp, fulgte ryggen opp til den store hjelpekollen, og holdt høyden bort til posten.
3-4: Løp på kurs frem til myra, og fulgte den til enden før jeg tok av inn i posten.
4-5: Lå greit på kurs, og fikk øye på kollen ganske tidlig.
5-6: Fant et greit trassè over høyden, krysset bekken og løp opp til posten.
6-7: Løp ned før skrentene og fortsatte utover ryggen til jeg fant høydepunktet.
Nølte litt siden høydepunktet var ganske lite.
7-8: Bra utgangsretning. Løp oppover til jeg fikk øye på den gule kollen, så vinkla jeg ned i posten.
8-9: Bra kurs, og vinkla bare rundt kollen til venstre.
9-10: Igjen bra kurs. Etter å ha krysset myra var det bare å følge myrdraget oppover, runde rundt den gule høyden og dra opp det lille søkket til posten.

[...]

30-31: Havnet tidlig litt til venstre for streken. Etter det holdt jeg kursen bra, men siden jeg allerede lå litt langt til venstre ble det bom. Skjønte ikke kurvebildet helt inn i posten, og var usikker på om posten lå på en rygg eller i et søkk. Derfor brukte jeg litt tid på å lese meg inn igjen. Tror egentlig det hadde vært lurt og ha ligget litt til høyre inn i posten, så man havner i søkket og bare kan følge det opp til posten.
31-32: Stoppa alt for tidlig på et annet høydepunkt. Synes jeg fikk det til å stemme, men uansett alt for dårlig avstandsbedømming.
32-33: Planla å legge meg i en venstrebue, men skjønte ikke helt hvordan jeg havnet helt oppe ved bekken. Hadde iværtfall grei kontroll og bra kurs derfra og til posten. Det beste hadde nok vært å løpe ganske rett på her.
33-34: Bra, var bare å ligge på kurs over toppen og speide etter steinen på den andre siden.
34-35: Synes jeg holdt høyden bra helt frem til den lille myra. Etter det burde jeg vært nøyere med kursen frem til posten, og mer bevisst på å ikke klatre noe opp i lia.
35-36: Synes jeg løp greit frem til stien, men over toppen hadde jeg dårlig retning. Ble redda av Hans Petter som stod på posten. Tror det hadde vært lurt å dra ut på den utydelige stien til venstre med en gang, og fulgt den nesten frem til posten.

Synes at jeg tok bedre utgangskurser og planla strekkene bedre enn forrige økt. Veldig fornøyd med det. Samtidig blir det noen bommer. Tror det jeg kan jobbe videre med på postplukk/mellomdistanse er å planlegge inngangene til postene enda bedre, og stole på/bruke kompasset enda mer på strekkene. Hvis jeg får til det tror jeg det blir bra!
Vis kommentarer (0)
 
Postplukk nr. 2 Uddevalla (25.03.2016) Postplukk nr. 2 Uddevalla (25.03.2016)