Sport8løp 6 (20.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sarpsborgmarka
Arrangør: Sarpsborg OL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 3.07 km
Tid: 23:36
Hadde allerede sikret seieren sammenlagt, så hadde bare enkeltseieren å løpe for.
S-1: Forferdelig start! I utgangspunktet er posten en N/C-post, men gjør den så mye mer vanskelig enn nødvendig. Løper for tidlig inn og havner nesten helt nede ved vannkanten før jeg skjønner hvor jeg er. Løper opp igjen og ser posten mede en gang - rett ved stien. IKKJE BRA.....
1-2: Løper bra og har god kartkontakt helt til jeg kommer til lysløypa. Har ikke kontroll ned og opp bekkedraget og går på en skikkelig parallell-feil. Til slutt tar Sondre O. med Eirik I. meg igjen rett ved posten og vi tar posten greit derifra.
2-3: Uff. Skal prøve å ta igjen det tapte og kommer på oversida av skrentrekka. Redder meg ved stien og steinen og finner posten nedenfor der jeg var.
3-4: Bra, så den fra ganske langt unna.
4-5: Hadde sett utgangen av posten før jeg hadde stemplet på 4.posten, så tenkte å løpe ifra Eirik og Sondre her. Det går veldig bra, og løper helt perfekt nedover skrentrekka og rett i post.
5-6: Er litt for defensiv med å ta det kjipe sti-valget rundt, istedet for å dra stien rett på. Meningsløst, men kanskje sikrest??
6-7: Lett post.
7-8: Var litt usikker, men går ganske rett på.
8-M: Oket ikke så mye, siden jeg hadde løpt så hardt før i løypa.
Kommer til slutt på en 2. plass 1.24 bak Niels fra Halden som vant.
Hadde ca. en bomtid på 6 minutter i dag. Det er ikke bra nok. Venter fortsatt på et løp der jeg har bomtid under 1 minutt.
I morgen på Folloløpet må jeg ha: kartkontakt hele veien, kompasset skal brukes godt og en ordentlig siste sikre.
Vis kommentarer (0)
 
Sport8løp 6 (20.09.2014) Sport8løp 6 (20.09.2014)