KM Natt Trøsken (25.03.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kjerringåsen
Arrangør: Trøsken IL
Land: Norge
Disiplin: Nattorientering
Distanse: 3.74 km
Tid: 34:34
Første KM i år! Var forberdt på at det kom til å bli vanskelige løyper og terreng, så jeg bestemte meg for å ta det rolig.
S-1: Bruker god tid på å lese meg inn på kartet. Stiene var litt utydelige uti her så det var vanskelig å finne det stikrysset. Drar på grovkurs inn i post.
1-2: Dårlig kurs fører til at jeg drar litt opp i steden for ned, men finner raskt ut at jeg gjør feil, og løper alt jeg kan nedover på stien. Jeg tror at jeg tapte 25 sekunder.
2-3: Tar stien rundt, noe jeg tror var det beste veivalget. Det hjelpekurvesøkket var vanskelig å finne fordi refleksen var satt ganske langt ned, men løpte på en god kurs og fant posten.
3-4: Løper på kurs til de to utydelige stiene, god kontroll, ser posten langt unna, og spurter på.
4-5: Følger bekken nedover. God kontroll hele veien, lett inn i post pga. det store jordet.
5-6: En litt knudrete post. Vanskelig å finne stiene, men når jeg først fant dem gikk det greit.
6-7: Jeg mener at det lønte seg å dra rundt på sti pga av at du mister en del høyde hvis du løper i de bekkesøkkene. Lett post.
7-8: Denne var også litt knudrete fordi jeg fant ikke den stien. Nå i ettertid ser jeg at jeg kom for langt inn til venstre for stien. Endte til slutt med at jeg løpte på kurs ned mot hogstfeltet. Lett inn mot post, to ganske tydelige koller jeg skulle på.
8-M: OK spurt.
Er ganske fornøyd med løpet, kom dessverrre over 10 minutter på kilometeren men det gjør ikke noe i et sånt terreng som dette (det var mange som bomma). Jeg vinner KM-klassen etter at den eneste konkurrenten min brøt på 1.post etter et problem med et gnagsår. Likevel fornøyd!
Vis kommentarer (0)
 
KM Natt Trøsken (25.03.2015) KM Natt Trøsken (25.03.2015)