O-festivalen, mellom (26.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: SOL/VOL/TIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.5 km
Tid: 24:29
Gledet meg til dagens løp, til tross for et par vondter her og der, men visste at terrenget ville være mer "skånsomt" i dag.
S-1: Vet at vi skal inn i det solide stinettet, og planen var å drite i alle stiene, og heller lese på kurvene, og andre detaljer. Dette funker til første post, og går dermed rett i.
1-2: Løper på kurs, men utnytter de raske områdene, da mener jeg den gule stripa som gikk litt til høyre for streken. Tar med meg steinen, og ser posten, fra den gule stripa jeg da befant meg på.
2-3: Hadde sett litt på dette strekket, og bestemte meg for å løpe litt rundt på det gule, siden det så raskt ut. Men jeg tok overraskende ikke rett på gjennom parkeringsplassen, men fulgte heller veien et stykke oppover. Tok kurs opp til stien, og derifra gikk det bra inn i post, fikk med meg gode holdepunkter.
3-4: Skjener ganske på kurs, men treffer vannkanten, og flyter oppover myra.
4-5: Løper på kurs og leser høydekurver.
5-6: Skjener litt, men skjønner det før det er for sent.
6-7: Her kommer den store feilen: starter bra, med gul rygg, myr, skrentrekke, men nøler en del inn i post. Følte at det var et par skrenter og diverse ikke sto på kartet. Klarer likevel å hente meg inn igjen, ser jo på kompasset, og skjønner at dette må være feil. Ser i ettertid at strekket burde vært gjort annerledes, burde heller vært til høyre for streken, da hadde det blitt letter å ta seg inn.
7-8: Ligger på kurs, men drar rundt skrent i stedet. Før høyden fint med meg. Følte at høyde kurvene "pekte" mot posten, søkk, pluss rygg/høyde.
8-9: Litt usikker på veivalg, men bestemmer meg fort for å dra rundt. Tror det lønte seg, men er selvfølgelig veldig nølende inn i post.
9-10: Løper på kurs+at det var et par merkebånd som "førte" meg inn i posten.
10-11:Smart veivalg, følger tråkk hele veien.
11-M: Spurten bør forbedres betraktelig før o-ringen.
Rett i etterkant var jeg ikke spesielt fornøyd med løpet mitt, spesielt 7.post, men viste seg likevel at jeg vant med 23 sekunder på Simen fra Freidig. Artig, men ikke helt uforventa, da jeg vet at jeg er flink til å orientere i slikt terreng....
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen, mellom (26.06.2016) O-festivalen, mellom (26.06.2016)