O-festivalen, lang (25.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: SOL/VOL/TIL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.65 km
Tid: 50:52
Hadde hørt før start at det ble viktig med kompasset, noe jeg ble litt nervøs av siden jeg ikke er særlig god på nettopp dette.
S-1: Greit, er veldig nøye ut av start, får med meg myra, og kollene, og treffer posten nogen lunde.
1-2: Vanskelig å løpe på kompass her, men synes jeg gjør jobben bra. Unntaket er ca. halvveis da jeg sklir litt ut, men tar en titt på kompasset, og treffer på nytt igjen.
2-3: Meninga var å følge streken har og, men følte at terrenget var såpass bedritent at jeg løp i tråkk i hogstfeltet i stedet. Får med meg høydene, og treffer posten igjen veldig bra.
3-4: Uff, første bommen. Har ingen spesiell plan, og det blir det dårlig løping ut av. Flere gule områder enn det kartet tilsier.
4-5: Veldig bra strekk, gjør det akkurat slik som planlagt.
5-6: Også et meget bra strekk.
6-7: Veldig bra strekk, er inni flytsonen.
7-8: Vil først og fremst si at det var veldig vanskelig å løpe i dette området. Men fant en grei rute rundt, men det var absolutt ikke helt bra, læll.
8-9: Forferdelig!!!! Kan ikke gi noe spesielt svar på dette, men virrer meg fullstendig bort. Kompasset ble ikke særlig godt brukt, og det går også veldig sakte.
9-10: Bra, men ser ikke posten, og får en liten sving.
10-11: LØP
11-M: LØP
Til stor overraskelse vant jeg dette løpet med 35 sekunder på Vegard fra Freidig, men er ABSOLUTT ikke fornøyd med den tekniske gjennomføringa. Tåpelig, det SKAL trenes kompass i sommer!
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen, lang (25.06.2016) O-festivalen, lang (25.06.2016)