HL 2016 Langdistanse (07.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Damåsen
Arrangør: Konnerud IL
Land: Norge
Disiplin: "Langdistanse"
Distanse: 5 km
Tid: 32:37
Årets desidert største mål, HL lang. Eller mellom, da løypa bare var på snaue 4,2km. Noe som er kort. Starten visste jeg nøyaktig hvor skulle ligge, da jeg hadde lagd noen "prøveløyper" på forhånd.
S-1: Tar det rolig fram mot startpost, og leser meg nøye inn på kartet. Tror traseen min er ganske så bra. Finner myra, og går rett i posten 1-2: Perfekt strekk, men viser seg at det hadde vært raskere å løpe rundt på sti. Men læll en perfekt gjennomføring
2-3: hadde sett på dette veivalget nøye. Bestemte meg for å løpe helt rundt. Dro av der bekken krysser stien, og dertter holde høyden. Går rett i! Får desidert beste strekktid.
3-4: Godt, gjør en liten feil ved å dra opp før stupet.+15sek.
4-5: Største feilen, retningsfeil. Skjønner dette heldigvis fort, og skjønner det fort. men likevel går det 30 sekunder.
5-6: Bra strekk, ungikk høyden for myra, men viste seg at det ikke lønte seg.+15sek
6-7: hadde sett på lignende strekk på forhånd, og bestemte meg fort for å dra rundt. Greit inn i post.
7-8: Løpestrekk, tror det kan handle om medalje, så drar på ekstra. 8-S2: Får høre at jeg har en ledelse på ca.1.50min. Hører mye bråk, fra østfoldgjengen, så hysjer på dem. Kjenner syra opp bakken.
S2-9: Vil si at pulsen var rimelig høy, og derfor går jeg på en liten bom. Skjønner det når jeg kommer til hogstfeltet. tror at det er tapt her. 9-10: Bra, ser så og si posten fra ryggen.
10-11: her var det bare å ta fram kompasset, og løpe.
11-12: Bra, leser på detaljene underveis. Skjønner jeg er på god vei når jeg kommer fram til steinblokkene.
12-13: Møter på Niels, og sammen går vi på en liten "smell", men jeg skjønner det før han, og jeg drar inn til venstre. treffer posten bra. 13-14: ut på stien, og ned å løpe.
14-M. Hører speakeren nevne meg når jeg kommer løpende, men det føles som ren øresus. Spurten er tung, og Niels tar meg i spurten. Litt surt, dagens nedrlag, men, men. Får høre i mål at jeg kommer til å vinne, og da blir jeg glad. Kanskje litt for glad, i følge meg selv. Uansett er jeg UTROLIG fornøyd med HL GULL på skogsdistansen. Dette her har vært drømmen i langt over et år, og det ligger mye arbeid bak dette gullet. Selv med ca.1.10 i bomtid, er dette et av de beste løpene jeg har prestert. Morsomt å få det til når det virkelig gjelder. Nå kan jeg si meg godt fornøyd:))))) men lover å komme tilbake ENDA sterkere neste år.
Vis kommentarer (2)
 
HL 2016 Langdistanse (07.08.2016) HL 2016 Langdistanse (07.08.2016)