FrekstadRenn (09.11.2016)
Kategori: Trening
Distanse: 9.87 km
Tid: 75:36
S-1: Løper ok på retning, plukker høydepunktet og fortsetter på kurs. Finner en tydelig stein og blir med resten videre. Viser seg at jeg stempler på blokkfeltet, dårlig! Burde hatt den som siste sikre og fortsatt på kursen.

1-2: Mister tidlig kontrollen når jeg ikke har riktig utgangspunkt. Tar meg egentlig ordentlig inn på stien. Fin retning inn i post, tar av etter myra.

2-3: Ligger i lia. Ser aldri stien, og stempler litt tvilsomt men tror jeg var ish riktig.

3-4: Kontroll med høydepunktet i det gule. Deretter passerer jeg stien og ser kanten av myra. Leser på det gule inn i posten og får den greit.

4-5: Bra første halvdel.Dereter slurver jeg med retningen ut til den utydelige stien og løper alt for høyt. Tar meg bra inn på det gule med steinene. Grei retning fra kanten av myra, men blir med klynga ut av posten noen meter før jeg snur og får den.

5-6: Sikkert veivalg, bevisst på å legge meg høyt nok inn i posten.

6-7: Treffer stien bra, deretter prøver jeg å få kollen. Får aldri den og ser en tydelig stein som lurer meg litt. Tørr å fortsette på kursen og får posten bra.

7-8: Retning. Litt nøling inn i posten.

8-9:Tar den via skrentene, bra kurs derifra og vet jeg skal inn i "skogen".

9-10: Bra retningsløping. Kanten av søkket og gjennom ura inn i posten.

10-11: Bra til inngangen. Dårlig retning derifra og stempler på en stein på nedsiden av skrenten. trodde det bare var den bratte kanten før posten. Dårlig!

11-12: Nytt hogstfelt første del og mister stiene. Deretter ser jeg aldri stien ved jordet(nytt hogstfelt her også). Tar den via kollen og steinen.

12-13: Tror jeg løper under streken i starten, og føler jeg løper nesten rett nordover en liten stund. Prøver å kompensere og havner alt for langt høyre. Tar meg fort inn men går en del tid.

13-14: fin retning, og får det jeg tror er ryggen med høydepunktet. Mulig jeg stempla lit langt nede, men overbevist om at jeg var på ryggen i alle fall, så gir det godkjent.

14-15: Grei inngang via høydepunktet, men ikke nøyaktig nok og blir en liten sving nedom stien.

15-16: Ok veivalg. Blir litt satt ut av et nytt hogstfelt før den store stien, så ender med at jeg følger et traktorslep i stedet for den store stien. Nøyaktig i inngangen, bra.

16-17: Ganske bra retningsløping. Kontroll med kollen underveis og vet at jeg skal treffe den store kollen før posten.

17-18: Opp den gule ryggen, deretter søkket inn i posten.

18-19: Ut på stien, kontakt med varden og blokkfeltet. Deretter kurs og så steinen før posten. På sånne strekk må man nesten bruke steindetaljer, da kurvene er veldig diffuse.

19-mål: kuttet og løp via post 50. En skikkelig lurepost. Fin kontakt med det grønne, men veldig tett rundt posten og fikk en sving.

En god del å plukke på, men også brukbar orientering. Retningsløpingen ok i perioder, totalt fraværende andre steder. Å løpe natt i fredrikstad kan være veldig diffust og krevende. Jeg må trene mer!
Vis kommentarer (0)
 
FrekstadRenn (09.11.2016) FrekstadRenn (09.11.2016)