O-ints med fossum (20.11.2016)
Kategori: Trening
S-1: Seig fra start, og prøver å ta det så pent som mulig opp bakken. Kommer meg greit ut. Kontakt med den gule stripa, og så er det bare opp på den siste ryggen. Venter bare på at kollene skal dukke opp, god kontroll.
1-2: Opp på ryggen, og så finne høydepunkt i søkk. Fint, er vel nr 4,bak 2*melsom og Herminator.
2-3: Fin utgang, og kontroll med steinen før posten. Rett bak Store melsom.
3-4: Annen gafling enn Borger. Får aldri helt kartkontakt på strekket, men fortsetter på retning til siste ryggen. Per og Leif skulle stå her, men hadde ikke kommet enda og klarte å bli litt lurt. Løftet blikket og så feil gultområde, går 20-30 sek.
4-5: Jakter på Emil. treffer en sti, men det er en annen sti enn den som er på kartet. Ser til slutt søkket og får posten etter Borger.
5-6: Ca retning.
6-7: Rundt skrent og opp i søkk.
7-8: Rundt ryggen og grov retning.

Bra drag unntatt 4. post.

Drag 2
8-9: Bak Tim og kontrollerer. Når han vinkler for å dra venstre rundt skrentene drar jeg høyre. Tjener mye på det og har nesten ryggen fri fra min gruppe.
9-10: drar på skikkelig og tar inn gruppene foran. Plukker enkelte detaljer underveis, og vet jeg skal runde siste skrenten. Posten henger overraskende langt oppe.
10-11: Har ingen i rygg og tenker at jeg er klart først. Løper veldig bra på retning ut til stien og er nøye med å ta av riktig. Løper over kollen og inn i posten. Ser plutselig mange løpere komme mot meg fra en kortere gafling og blir litt satt ut.
11-12: Må jage på nytt. vurderer helt rundt på sti, men gjør heldigvis ikke dette.
12-13: Løper på ryggene og tar akkurat igjen klynga, men klarer ikke å passere Herman og bendik, skikkelig stiv opp bakken.

Veldig bra gjennomført, og fikk luke fra alle på min gafling.Ble slått av noen fra den andre gaflingen, men klarte å få tetkontakt i alle fall.

Drag 3 13-14: Fin trasè rundt skrenten i rygg på herminator. Passer på å dra tidlig nok opp på ryggen.
14-15: Grov retningsløping og ser gruppene som startet foran. Grei kontroll med den store kollen til høyre for posten, men burde dratt litt lengre ned tidligere og får en liten ekstrarunde på 5-10 sekunder.
15-16: Har en ekstra post der jeg gjør 90-graderen. Taper noen meter til resten av klynga som har direkte til 16, evt enda kortere.
16-17: LØper hardt for å tette luka til tim. Tror stien til venstre er en skrentrekke så er nøye med å løpe til høyre for den. SKjønner når jeg treffer stien at det er en annen sti, og blir da noen ekstra høydemeter opp til krysset. Offensiv og god inn i posten, men er litt for langt opp.
17-18: Prøver meg på en venstrevariant, lykkes ikke.


Litt irriterende og ikke ta hjem noen drag, men løp egentlig veldig bra på de to siste dragene, og også bra på første med et unntak. Så fornøyd med økta.

Vis kommentarer (0)
 
O-ints med fossum (20.11.2016) O-ints med fossum (20.11.2016)