FrekstadRenn (13.01.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Torsnes
Distanse: 8.43 km
Tid: 70:54
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 172
-1:Tar av på et fint sted, men ikke god nok med kompasset her. Diffust og krevende. +poeng for å aldri stoppe, skjønte med en gang hvilken stein jeg kom til.
1-2: Bra veivalg, og fin gjennomføring. Plukker detaljer inn mot posten på en fin måte.
2-3: Legger meg fint litt opp mot kollen, og kan følge ryggen ned.
3-4: Ut ryggen mot steinene, deretter retning mot posten, og får også neste stein. Bra
4-5: Legger meg litt høyt for å runde det grønne, og passerer steinen. Deretter ser jeg ryggen ned, bra.
5-6: Runder det grønne, og krysser over søkket tidlig for å gjøre det enkelt. Bra.
6-7: Drar lit venstre, treffer kollen og følger den til den lille kollen og at jeg ser skrenten i ringkanten. Fint.
7-8: Kolle, skrent, rygg, stein og vet at det skal være et platå før skrenten. Bra.
8-9: Kommer etter kaffe og blir aalt for sløv. Forstår ikke kurvene heller, o steinen ligger på et åpent område så tror jeg er på steinen i ringkanten, så tar en sjekkrunde.
9-10: Kurs ut ryggen. burde ligget under streken og fått stien, blir litt kaving gjennom grønten, selv om det delvis var sti der også. Ned til huset, rundt skrenten, og retning mot posten. Plukker høydepunkt og da er saken biff.
10-11: Kurs og følger løperne foran i starten. Slepper meg ned i platået, og følger det bortover. Runder høydepuktet, over på stien og rundt skrenter og opp i søkket. Vet at posten kommer, digg. Ser ut som jeg stempler litt tidlig, men var vel skrenten som gikk helt ut.
11-12: Kurs, og prøver å plukke detaljer. Full kontroll stort sett, og gjennom søkket og under kollen. Deretter kurs mot posten. Bra.
12-13: Dårlig, Er for fornøyd med forrige strekk og mister fokus.Drar ned i myra, men synes den er så stor at jeg tror jeg er for langt øst. Taper ikke mye, skjønner det fort.
13-14: Bra. Mellom høydepunkt og rygg, deretter mot kollen og treffer den lille myra.
14-15: Retning, kollepartiene og kurs mot post. Bra.
15-16: Følger tråkk over myra, mye snø så orker ikke ta noe egen kurs. Litt skjevt, men rett opp igjen. Bra kurs videre, og treffer fint. Grei post i inngangen, bare gjennom sadelenstein i søkket og post.
16-17: Ikke helt venn med kartet opp bakken. Men går på feeling, treffer høydepunktet og vinkler inn mot posten via nytt høydepunkt. Bra.
Vis kommentarer (1)
 
FrekstadRenn (13.01.2016) FrekstadRenn (13.01.2016)