AOM mellom (27.02.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.66 km
Tid: 25:59
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 222
S-1: Sett litt på kart før start og hadde forventet denne starten. Løp på stien til jeg så en åpning, og deretter kurs mot søkket. Løftet blikke og så posten tidlig, god start.
1-2: Diffust strekk. Ikke hundre prosent kontroll underveis, men tørr å stole på kursen og føler jeg ligger bra i forhold til kanten av kollen og sanda. Posten dukker opp.
2-3: Drar avgårde på kursen. Over ryggen og ser løperen som startet foran. Drar på for å ta igjen han, litt middels kontroll og når han bommer blir jeg også usikker og får en sving. Går vel 10-15 sekunder.
3-4: Kurs, søkk og ned i grop. Bra. Drar på for å riste av han bak.
4-5: Litt shaky, men vet jeg skal drar over mot ryggen for å få posten. Trodde jeg skulle se den store kollen til venstre.
5-6: Fint, klassisk høyrepost.
6-7: Litt langt venstre kanskje, men er jo venstrepost så greit. Fint å lese på grøntområdene inn i posten.
7-8: Løper på kurs og dunker på. Har grei kontroll på kurvene inn mot posten, men redd for å bomme og ikke noe klart bilde av hva som venter så blir littegrann nøling. Uansett et veldig bra strekk.
8-9: Rundt grønten og full fart. Greit.
9-10: Gjennom driten og kontakt med gropa. Deretter kurs mot posten. Klarer ikke helt å lese kartet inni ringen, men stoler på at den dukker opp med bra kurs.
10-11: Forbi grøntflekkene og så kurs. Litt shaky i inngangen.
11-12: Finner et fint parti oppe på ryggen. Ser tidlig en tydelig busk, så tror det er posten. Blir usikker når jeg ikke finner den, men tørr å fortsette. Burde kanskje hatt bedre plan her, ikke mye kontroll på strekket.
Taper vel 10 sek
12-13: Veldig bra god kontroll og gjør det enkelt. Tørr å gutse. 13 sek bak bestetid læll, gutta løper fort.
13-14: Dårlig utgang, burde rundet grønten på andre siden. Ellers fin inngang, men stopper for tidlig å leter etter posten. Går kanskje 5 sek.
14-15: Litt sikk-sakk og nølende. Unødvendig når grøntflekken er så tydlig. Hadde ikke sett for meg at jeg skulle så mye ned.
15-16: Bra trasè og god fart. Forenkler fint med kurvene og ser posten tidlig.
16-17: Fint langs ryggen frem til stien. Deretter dårlig forestilling om kurvebilde. Tørr å stoppe opp og få orden på sakene. Taper da 5 sek i steden for å bomme stort. Bra.
17-18: Runde grønten, se søkket og over kollen.
18-19: Løfter blikket og ser stien tidlig. Deretter over gropa. Litt shaky etter det, men ser tilslutt åpningen og en løper på posten. Burde kanskje vært bedre forberedt på at det var diffust, og tatt frem kompasset i gropa.
19-20: Løfte blikket, bruke kompasset og runde grønten. Fint.
20-21: Kartet tydeligvis rart. Flaks for meg da jeg var enda lenger til venstre for streken. Grei forenkling da, men bør ikke vinkle så mye til venstre for streken mot slutten.
21-22: Kurs gjennom grønten, ikke helt kontroll hvor jeg er men fortsetter litt nølende og ser posten. Bestetid, antageligvis mest pga av at mange ble usikre da forrige post lå litt feil(skjevt kart).
22-23: Så en åpmomg gjennom grønten og løp på. Overraskende dårlig strekktid.
23-24:Orienterte på grøntflekken og så postdetaljen tidlig. Ble en liten ekstra sving rundt postdetaljen.
24-25: Spurte-strekk. Var nok litt sliten her, men synes jeg jobba ganske bra. Bra retningsløping, flink til å løfte blikket og sikte.
25-26: Kurs, mellom koller kurs. Deretter litt usikker så drar ned mot det gule. Fint det.
26-27: Grei flyt men treffer nok litt dårlig med trasèen. 7
27-28: Litt sikk-sakk, men grei fart. roer litt ned inn mot posten, redd for å bomme.
Vis kommentarer (1)
 
AOM mellom (27.02.2016) AOM mellom (27.02.2016)