KM natt (01.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 9.28 km
Tid: 53:25
Gj.sn. HR: 184
Maksimum HR: 195
Tøft nattløp i mye kvist og kvast.

S-1: Usikker på hvilken sti jeg skal velge. Drar til høyre og prøve å få med meg alle ryggene. Litt nølende, men kommer inn i det store søket før posten og ser skrenten i forkant.

1-2: Dårlig utgang,del1. : Sløv med retningen, og så mye drit at jeg ikke orker å korrigere. Kommer ut på stien til slutt, men taper litt tid. Ser posten fra stikrysset.

2-3: Dårlig utgang, del 2. Klarer orientere fra 9. post. Synes kollen var veldig bratt, så skal bare runde den. Deretter skjønner jeg ikke en dritt, stien kommer jo aldri. Stopper opp ved stupet, og tar meg da inn. Taper nok minuttet eller lignende. Ellers bra. Bra kursløping inn mot posten, og leser at den skal ligge under den bratte lia.

3-4: Enkelt og bra, mest mulig sti og løper fort.

4-5: Mest mulig sti her også, men retningen inn mot posten er vel heller middels.Tenker kanskje å legge meg litt høyre for å få ryggen, men overdriver. Løper bare på lys foran og har ikke noe kurs. Tar meg inn på stien men drar litt ned feil del av ryggen så må stoppe opp før jeg ser posten til venstre. Går vel nesten minuttet igjen.

5-6: Litt ute av det. Prøver å løpe på kurs men synes det er veldig tett og vanskelig. Treffer myra og så posten.

6-7: Kurs, kanten av jordet og så opp bakken. Ser skogsgrensa og så inn.

7-8: Løper så mye sti jeg kan. Kunne med fordel tatt av ved kollen og kurs derifra, blir en del ekstra meter. Men kjekt med kilometer i treningsdagboka da.

8-9: Kurs ut mot stien, deretter spurter jeg avgårde på den. Tenker ikke over hvor jeg skal ta av, så blir at jeg tar av litt på måfå. Treffer hogsten etter kollen, stopper opp og ser posten. Litt mye tut og kjør.

9-10: Dårlig utgang, del 3. Unøyaktig med kursen, ville bare ned fra all driten. Bra veivalg. I inngangen burde jeg rundet hele skrentpartiet for å unngått litt opp og ned. Fin kontroll da.

10-11: Fin utgangsretning. Finner også en fin trasè opp søkket, og løpet langs skrentene inn. Litt forsiktig i inngangen, men går rett i så da er det greit.

11-12: Dårlig utgang, del 4. Skal jo legge meg lit høyre, men det ble i overkant. Deretter burde jeg korrigert bedre og løpt stien lenger, i stedet for å løpe parrarelt med den. Men bra kontroll, plukker kollen , ned i søkket og får høydepunktet i ringkanten.

12-13: Bra, men nøler en del i inngangen. Burde bare kjørt full fart på kurs.

13-14: Grov retning ut mot stien. Knoter litt med lykta og buksa som ikke sitter ordentlig på. Møter Dag som løper motsatt vei på stien og blir litt satt ut. Kurs inn i post og runder skrenten, litt nølende igjen.

14-15: Bra veivalg. Ganske bra fart også, men må jobbe litt med lykta igjen.

15-16: Dårlig utgang, del 5. Sjanset gjennom grønten, og feilet. Tenkte egentlig å løpe langs vannet men ble til at jeg løp stien.

16-mål: forferdelig steinete ned lia, og får ikke noe flyt over løpinga. Lykta sitter ikke helt på heller.

Egentlig fornøyd teknisk, selv om jeg føler at jeg gjør litt mye dumme ting. Går stabilt i gjennom og tørr å roe ned når jeg må det. Brabra.
Vis kommentarer (5)
 
KM natt (01.04.2016) KM natt (01.04.2016)