Kontrollert hardøkt (18.08.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Torsnes
Distanse: 6.48 km
Tid: 38:28
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 193
Kontrollert hardøkt på kart. Planen var å jobbe aktivt med kompasset.

S-1: Fin løping. Jobber relativt bra med kompasset, og plukker detaljer underveis. Runder myra og løper på retning inn mot psoten, bra.
1-2: Fin utgang. Løper mellom myrene, mellom kollene, langs skogsgrensa og ser den lange hjelpekurvekollen før jeg får posten.
2-3: Jobber bra med kompasset og får en rett fin linje til stien. Drar via den store steinen og kurs videre mot posten. Bra.
3-4: Langs ryggen og ser posten tidlig.
4-5: Runder litt høyre ofr å få litt mindre av det gamle hogstfeltet. Slurver litt med retninga videre og klarer ikke helt å hente meg inn før inn posten. Blir littegran nøling, men får taket på kurvebildet og får posten greit.
5-6: Tenker å løpe stien lengst mulig, men nytt plantefelt der så blir tvunget å gå litt tidligere.
6-7:Runder kollepartiet, deretter unngår jeg det verste bratte partiet og får en fin trasè opp. Passerer kollen og løper langs steinene til jeg ser posten. Mulig den hang på en grop for tidlig.
7-8: Grov retning over kollen, ser søkket med steinen før jeg runder skrentene. Tror egentlig jeg runder skrentene lenger ned så løper for lenge på ryggen før jeg drar ned. Taper ikke mer enn 10 sek tenker jeg.
8-9: Fin retningsløping. Kontroll på søkket med myra, neste søkk og den gule gropa. Runder høydepunktet og vet at kollen med posten på skal komme.
9-10: Fin utgang, runder kollen og deretter ned og rundt høydepunktet. Fin flyt!
10-11: Fin utgang, runder kollepartiet, deretter ligger jeg i lia langs steinene, løfter blikket og ser posten tidlig.
11-12: Løper Ok på kurs og ser ryggen posten skal ligge på ganske tidlig. Trodde egentlig jeg lå litt til venstre for streken.
12-13: Litt dårlig retning, men tar meg bra inn. Drar opp søkket, løper over søkket med blokkfeltet og skal bare ligge omtrent på høyden og se høydepunktet. Dessverre er kartet veldig skjevt her og lar det få hovedskylden for bommen. Drar tilbake til søkket med blokkfeltet, og prøver da å dra litt mer opp, og ser posten enda mye lengre oppe i lia.
13-14: Utnytter de fine ryggene, runder skrenten og over hjelpekurvekollen og posten er der.
14-15: Tenkte det lysegrønne skulle være fint så dro tidlig ned i dalen. Det var ingen god beslutning og kriger en del. Tror jeg drar opp etter stupet, men drar opp etter noe som ikke var på kartet tydligvis. Nøler litt før jeg får posten.
15-16: Litt slapp avslutning.

Ok fornøyd med det tekniske. Først veldig misfornøyd med 13., men ser nå at kartet var dårlig og må ta en del skyld. En del veldig gode partier. og skikkelig digg terreng.
Vis kommentarer (0)
 
Kontrollert hardøkt (18.08.2016) Kontrollert hardøkt (18.08.2016)