ROC mellom, öppen 8 (21.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 4.92 km
Tid: 23:43
Gj.sn. HR: 185
Maksimum HR: 197
Bestemte meg for å løpe ROC i dag allikevel da det passet bra før prøveløpingen av sprintstafetten, så meldte meg på åpen løype. Ganske seig på starten av oppvarmingen, men ble litt bedre etter hvert. Planen var å lese mye kart og bruke kompasset godt.

S-1: Utnytter stien lengst mulig og løper på retning fra steingjerdet. Treffer myra og retning videre mot posten. Virker som om jeg burde vært litt mer offensiv inn mot posten da jeg har ganske dårlig strekktid. Følte i alle fall at farten var grei ellers.

1-2: Jobber greit med kompasset, et par meter på sti og så myr inn i post. OK flyt.

2-3: Krevende strekk. Blir for lite kompassbruk og for mye sikk-sakk. I tillegg mye nøling inn mot posten, synes det grønne partiet begynte lengre opp i lia. Burde vel gått på retning til jeg så ryggen med høydepunktet/det gule), og så bare lagt meg på ryggen nedover. +20 sek

3-4: Ligger bra på forskudd og fin retning ut til stien. Deretter tråkk inn mot posten.

4-5: Grov retning mot stien og så ned på veien.

5-6: Ser Håkon Bjørlo foran og prøver et magadrag for å ta igjen han. Synes det svarer bra på veien og kommer opp i ryggen. Tar av litt før han og tenker egentlig ta stien opp, men finner ikke den og løper litt bortover stien. Ser Håkon foran igjen og må kjøre et nytt drag for å få kontakt. Rimelig kjørt på toppen og glad når Håkon skal ha samme post. Blir belønnet med beste strekktid.

6-7: Litt middels retningsløping, men vet hvor jeg passerer stien og har kontroll. Ganske kjørt fysisk og bruker strekket til å hente meg inn.

7-8: Ok retningsløping, ser steinen i ringen og får øye på posten/løpere rundt posten.

8-9: Ganske bra veivalg tror jeg. Fin retningsløping inn i posten.

9-10: Bruker sti, løper opp langs skrentene og inn på den gule ryggen for å få oversikt. Vet at posten ligger i sadelen, bra.

10-11: Litt forsiktig ned skråningen uten pigg. Litt stemplingskl også.

11-12: Presser hardt på veien. Vurderer å dra opp tidlig, men safer og løper der jeg ser løpere løpe ut av posten. Muligens 4-5 sekunder tregere da jeg måtte litt tilbake.

12-13: Pusher jevnt på.

13-14: Får plutselig intenst hold og sliter med å løpe skikkelig.

14-15: sliter fortsatt med hold, men det kommer seg litt.

15-16: Orkerikke spurte.

Trodde lenge det skulle holde til seier, men ble knepent slått med 17 sekunder. Bittert, men et bra løp. Gir fra meg for mye frem til 3. post, men uansett fornøyd.
Vis kommentarer (0)
 
ROC mellom, öppen 8 (21.08.2016) ROC mellom, öppen 8 (21.08.2016)