KKC 1 (21.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.34 km
Tid: 48:24
S-1: Vurderer rett-på til å kunne være litt raskere, men ville kjøre sikkert i starten. Tanken er å dra oppom kollen og så ned. Tror ogsåjeg gjør det, men blir dratt ut av kurs av en tur-o post på høydepunktet i ringkanten. Nøler litt før jeg drar ned til posten, helt grei start, men et stykke bak de raskeste, som nok dro mer direkte.

1-2: Ned søkket, før jeg runder rundt det grønne og drar via gulmyra. Fint!

2-3: Ikke på forskudd og nøler litt på posten. Ser for meg en rett-påvariant og drar opp bakken. Misser stiene litt i starten, og løper litt lenge på den utydelige stien. Knoter litt i lia før jeg finner lysløypa. Grei skuring videre, før jeg nøler litt i inngangen. Aner det gule partie og finner posten til slutt, litt hjelp av CP.

3-4: bak CP, sjekker retningen nøye.

4-5: Kjører sikkert. Tilnærmet full fart hele veien og veivalget er nok det beste. Kontroll på myra i forkant og legger meg på ryggen ned, bra!

5-6: Tanken er skiløypa helt til den store gule myra. Fin trasè ut til den, men mister den ute på den gule myra og blir litt nølende løping før jeg bestemmer meg for å bare dra rundt.
Tryner skikkelig rett etter stien og bruker 15-20 sek på å få på meg lykta. Bra plan inn mot posten, men glemmer litt at jeg ikke bare skal følge den første ryggen og blir litt lurt av et gult område i ringkanten. Stopper opp og tar meg inn. Føltes ut som et dårlig strekk både da og nå. Er nok mange som slet her da jeg hadde nest-beste strekktid.

6-7: Ned lia, skiløypa og retning rundt ryggen. Bra

7-8: Bra kurs! Jobber godt med den og er nøye.

8-9: Over kollen, skilyøpe og så krysset jeg bekkene. Den siste traff jeg i krysset, men slurvet litt med kompasset derifra og inn og får en sving.

9-10: Utnytter myrene i starten. Deretter lølper jeg frem til gulmyra, og prøver å jobbe med kompasset derifra og inn. Går litt middels og blir mye sikk-sak. Grei kontroll på hjelpekurvekolle og den store kollen etter stien, men ikke helt sikker på hvor jeg er inn mot posten. Krevende strekk, litt usikker på hvordan det lønner seg å ta posten.

10-11: Litt mellomløsning ut til kraftlinja. Deretter sikker inngang fra bekken, men ganske lenge å gå på kurs derifra. Skrur veldig ned på farten i starten, før jeg blir tryggere på retningen og holder ganske bra fart inn mot posten.

11-12: Bra veivalg, fin gjennomføring selv om jeg ikke traff så bra ned mot veien. Tar av riktig sted inn mot posten, og treffer stien fint.

12-13: I lia, kriger litt med vindfall. stusser litt over at posten henger litt feil(på nordsiden av lysløypa.)

Skikkelig kult med natt-o igjen, fine løyper og ganske bra kart her!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 1 (21.09.2016) KKC 1 (21.09.2016)