LEK i SKOG
Torsdag 1.september er det oppstart for Fredrikstad Skiklubbs treningstilbud for de yngste barna. LEK i SKOG er for barn i 1. og 2. klasse (fødselsår 2009 og 2010). Oppmøte ved Kvernhuset Ungdomsskole hver torsdag.

LEK i SKOG har fokus på å bruke naturen til lek og fysisk aktivitet. I skogen vil vi klatre, balansere, huske, henge, hoppe og løpe. Våre aktiviteter foregår i skogen rundt Kvernhuset hvor vi har en fast base ved hinderløypa vår. Våre aktiviteter gir god grovmotorisk trening, koordinasjon- og balanseøvelse. Vi ønsker at barna skal oppleve egen mestringsfølelse i skogen og ha det moro i samarbeid med andre barn. Kommer det snø vil vi ake og stå på ski. Vi vil også gjøre spennende oppgaver sammen i mørket.

For mer informasjon se infobrev her...

Deltagerbegrensning, 30 plasser. Førstemann til mølla!

Påmeldingen på e-post til Linda Solberg (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). Oppgi barnets navn, fødselsdato, e-post og telefonnummer til foreldre. Når påmelding er registrert mottas en bekreftelse på e-post. Dersom det ikke lenger er ledige plasser oppgis plass på venteliste.


Hilsen Fredrikstad Skiklubb v/
Ingvild Aurebekk og Linda Solberg