Dette er offisielt en invitasjon til jentesamling. Jeg, Heidi og Kamilla har invitert senior og juniorjenter ifra hele Norge på treningssamling til Fredrikstad.
Påmeldingsfristen for jenter ifra andre klubber har gått ut (de måtte melde seg på først grunnet overnatting på Skihytta) men nå er det på tide å be alle flotte FSK jenter.
Dere er herved hjertelig velkomne på treningssamling 6-8 november i Fredrikstad, alder 16 og oppover. Hvis det er noen som er 14 eller 15 år som også vil komme på noen økter så er dere varmt velkomne. Men løypene er laga med tanke på senior damer, men det er selvsagt muligheter for å kutte løypa slik at de blir litt kortere.

Angående boende så kan man bo hjemme eller på skihytta. Tanken er at vi skal samles en helg med god trening, mat og sosialt samvær. Samlingen er ment som en god start på et nytt treningsår hvor øktene vil være av o-teknisk kvalitet og tiden mellom skal brukes til å slappe av, samtidig som det skal være rom for å få nye ideer og tanker om treningsplanene til hverandre. Det er ikke et «must» å dele sine treningsplaner, men utgangpunktet er at man kanskje kan lære noe av hverandre. Samtidig som vi kan bli inspirert til å tørre å prøve noe nytt, som igjen forhåpentligvis vil gjør oss litt bedre til neste år.

Foreløpig program kan dere se lenger ned. Det er tenkt at alle kommer fredag morgen/ettermiddag/kveld for nattøkt og kveldsmat (type suppe og brød). For siden 2 økter lørdag og søndag før avreise. Det er ikke lagt opp til noen møter eller analyser, det er ønske fra meg (Emma) at dette skal være en lett samling med tanke på totalbelastning og derfor mye muligheter for hvile og/eller film/spill. Samt å komme godt i gang med de tekniske oppgavene man ønsker å jobbe med i vinter. Det er selvsagt rom for egne analyser og gode diskusjoner etter øktene, men som sagt ikke noe planlagt.

Boende: Skihytta har 30 sengeplasser i sovesal som vi kan disponere, her er det sovepose eller egen (medbragt) dyne som gjelder, det finnes heller ikke puter.

Mat: når det gjelder mat er tanken at vi i FSK handler inn alt vi trenger og plasserer dette på skihytta før folk kommer. Det vil da bli utnevnt ulike matgrupper som er ansvarlige for tilberedning, pådekking og ryddig for de ulike måltidene. Det vil da være spesifisert hvilke ingredienser man har til rådighet til hvilke måltid slik at det er lettest mulig å ordne.

Total kostnad med kart, mat og boende blir ca. 300kr for FSK medlemmer.

Og til slutt, kom kom kom, og ikke la dere skremme av det eldre klientellet;)

PÅMELDINGSFRIST: 30. oktober send Mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Foreløpig program:

Fredag
1.økt Veivalg 09.00
2.økt Nattøkt delvis høyøkt 18.00

Lørdag
1.økt Stafett trening, intervaller 09.00
2.økt Moment 15.00

Søndag
1.økt Lk med innlagte drag 09.00
2.økt Postplukkmesterskap 15.00

fsklag nmpallen2015