FSK arrangerer Rulleski Grand Prix i Fredrikstad.

FSK er teknisk arrangør av Rulleski Grand Prix i helgen 15. og 16. august.

Det blir distanserenn i Halden på fredag, mens både sprint og langløp går av stabelen i Fredrikstad hhv. lørdag og søndag. Sprinten vil gå fra Toldbodplassen og rundt i Cicignonområdet mens langløpet på 16, 32 og 48 km vil starte fra Kongstenhallen og gå ut i Torsnesområdet.

Rennene er åpne for både eliteutøvere og mosjonister i aldersklasse 9 år og eldre (15 år på langløp).

På påmeldingslista står navn som Petter Nordthug, Dario Cologna, Ola Wiggen Hattestad, Vesnar Fabjan og de Slovenske damelandslaget. Flere stjerner ventes.

Selvfølgelig stiller FSK med sine ivrige juniorer i tillegg til en del av gamlekara.

Se link til arrangementet her http://www.rulleskigp.no/ og https://www.facebook.com/Rulleskigp

Arrangementet gjør seg ikke selv og derfor blir dette en skikkelig klubbdugnad i likhet med Blodslitet.

Vi trenger din hjelp til opp- og nedrigging, kiosksalg, sekretæriat, løypevakter, saftblandere, teknikere. Kort sagt til alle funksjoner. Varteig og Tistedal vil bistå oss med dugnaden, men jo flere folk vi stiller desto mer går i klubbkassa. I tillegg til godtgjørelse for teknisk arrangement er det store muligheter til å tjene godt på kiosksalg osv. En del av utøverne vil overnatte og spise frokost på Skihytta, så vil du re opp senga til Dario Cologna eller koke egg til Petter`n så bare meld deg på.

Folkens! Oppfordringen er gitt. Meld deg til tjeneste hos Tord Berntzen ( mobil 950 52 329 eller e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Vi har plass til deg for små og store oppgaver. Vi må ha bemanningslister klare før ferien, så tiden er knapp. Ønsker du å se et eller flere av rennene, kan du like godt melde deg som løypevakt. Da får du orkesterplass. Vi trenger medlemmer, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og alt som kan krype og gå.

...og selvsagt trenger vi skiløpere til å¨være med i rennet. Meld dere på via RGP-sidene.

Dette blir Rock`n Roll!