I helgen har det vært fantastisk stor trafikk på Skihytta. De ordinære hyttevaktene holdt bua opp i både går og i dag. De har omsatte samlet for ca 40 000,- kr. Fantastisk flott innsats!!

Det fine vinterværet fortsetter. Det har vært varslet snøvær mandag kveld og tirsdag natt. Dessverre har dette snøværet forsvunnet i det siste varslet. Vi får håpe det kommer likevel.

Hyttestyret har klart å få folk nok så vi kan å holde hytta åpent 8-10 timer mandag til fredag denne uka. Kjempefint! Spesielt takker vi Jan Erik for at han stiller opp så mye og har rekruttert familie og venner. For neste helg er langtidsvarselet litt mindre gunstig. Det kan bli litt over null grader og våt snø. Men varselet er svært usikkert. Vi får håpe det bedrer seg utover.

Vi håper derfor flere ekstravakter kan melde seg for uke 4 (25.-29.) Ring eller sendt sms til Jan Erik tlf 900 16 992 eller sms til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Eventuelt til Lise i hyttestyret. Det kan hende han tar i mot avløsning på en del av vaktene alt denne uka.

Skihytta er et dyrt anlegg og drive. Spesielt har vi fått merke dette de to siste årene. Disse ekstra inntektene er derfor svært kjærkomne.