Kortdistanse Lunde (28.08.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Lunde
Land: Norge
Disiplin: kort
Distanse: 4.47 km
Tid: 47:19
Artig løype, som trengte full konsentrasjon, noe jeg ikke får til. spesielt i partiet helt sør går det veldig dårlig. Utenom 7.post og 11.post er jeg egentlig ganske fornøyd. Til 7.post leser jeg på feil høyde, mens mot 11.post leser jeg merkelig nok til feil post, da disse to lå parallellt med hverandre. Har vel bortimot 2 minutter i bomtid, noe som er uakseptabelt på en så kort distanse.
Skjul kommentarer (2)
Hansi: Veldig bra start, frem til 6. løper du tilnærmet optimalt. God retningsløping. Generelt synes jeg du virker å ha gode retninger ut av postene. 8. post er litt lur, søkket i øst ser ut som en skrent så skjønner du ble litt usikker der. Vurderte du sti til 12? Tror det kan ha vært ganske bra, og en del sikrere.
Bendik: Utenom nøling til 5.post, var det ganske bra helt fram til 6.post. Tror ikke det er søkket som ser ut som en skrent, men steinhullet, for steinen var ca.2m i fra. Vurderte ikke rundt til 12.post, men når du sier det er det nok bedre. Ned mot 12.post var det både steinete og tett. De to andre bommene kan fort lukes bort, med noen enkle grep.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Kortdistanse Lunde (28.08.2016) Kortdistanse Lunde (28.08.2016)