HDC (11.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Furumokasene
Distanse: 13.58 km
Tid: 88:52
Gj.sn. HR: 175
Maksimum HR: 209
S-1: Tar det pent fra start og prøver å være nøye med retning og komme godt inn på kartet. Passerer skrent og myra i starten og har ganske bra kontroll. Deretter får jeg kollen og myra i forkant, fin og kontrollert start.

1-2: Grei nok trasè, men finner kanskje ikke beste trasèen i lia, går litt høyt mot slutten.

2-3: Tatt nok av dårlige rundtveivalg opp i gjennom, og tenkte mitt når jeg dro ut på veien, men denne gang lønte det seg. Ganske flink med kompasset både ut på veien og fra veien.

3-4: Ganske bra retningsløping igjen, men knoter en del ned lia og tryner. Tar det ganske forsiktig opp bakken for å spare litt krefter, og er veldig nøye fra toppen av lia da jeg hadde respekt for posten. Ganske tydelig stein og får den greit.

4-5: Dårlige greier. Glemmer plutselig å orientere og løper både litt uten plan og retning. Blir til at jeg ser etter en rygg og drar for høyt. 40 sek går tapt.

5-6: Irritert, men klarer å legge bommen bak meg. Løper bra på retning og treffer stort sett der jeg skal. Slurver litt siste delen opp mot toppen av kollepartiet. Drar via toppen av kollen og god kontroll inn i posten.

6-7: Synes jeg treffer brukbart her, men muligens litt for mye sikksakk siste delen. Taper i alle fall en del tid.

7-8: Retning, kolle, kolle og så søkk. OK

8-9: Føler jeg har litt krefter og tenker å dra på litt. Vet jeg er litt høyre og tenker å ta den via krysset med slepene i det gule. Får aldri taket på det og blir da veldig usikker. Ser egentlig posten litt tilfeldig, taper vel nye 40 sek kanskje.

9-10: Ganske fin trasè og bra kontroll. Løper litt opp fra det grønne søkket, men ombestemmer meg og drar ned i det igjen(mot slutten av strekket). Bra retning inn mot posten.

10-11: Litt mye sikk-sakk men bra flyt i det minste.

11-12: Dårlig veivalg og bom inn i posten, grundig slått her.

12-13: Treffer litt mye snø og grønt ut av posten. Bra inn i posten, fin retningsløping.

13-14: Får skikkelig hammeren opp til veien og må gi noen meter til fiskum. Kommer meg litt på veien, og kan løpe han inn igjen. Løper litt lengre på veien, men er evneveik og klarer å løpe litt forbi posten.

14-15: Løper litt uten å orientere i starten, og løper ikke der jeg har tenkt. Bedre fra toppen av kollen og ned. Løfter blikket og ser kollen på andre siden.

15-16: Runder skrenten, og ned søkket. fint

16-17: Muligens litt raskere med mer direkte løping ut fra posten. Ellers bra trasè. Klarer å skjerpe meg inn i posten og får den fint.

17-18: Sprekker en del. Klarer å orientere i det minste.

18-19: I koma etter fiskum.

19-mål: Orker ikke tanken på en kurve, så runder. Tenker ikke så veldig mye, og taper duellen med Eirik på det.
Vis kommentarer (0)
 
HDC (11.03.2017) HDC (11.03.2017)