KM natt (21.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell
Distanse: 16.09 km
Tid: 101:04
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 203
Skulle prøve å bruke kompasset mye, samt tørre å roe ned hvis jeg ble usikker. Lyktes bra med det siste, ikke fullt så bra med kompasset.

S-1: Glemmer meg litt bort på stien og holder på å løpe for langt. Generelt alt for vinglete løping og dårlig flyt. Evner ikke treffe det jeg skal eller bruke kompasset. Kommer meg frem til posten til slutt, men roter bort en del tid på veien. Tydeligvis raskest og dure ned på myra, men det er bingo føler jeg.

1-2: Vurderer å løpe myra rundt hvis den er bra, men den varikke det så fortsetter ganske rett-på. Holder kontrollen bra i lia på gråflekkene, kontakt med skrent, slep og så retning inn i post. Sikkert og bra!

2-3: Tenker å dra innom myra, men føler den og greit å være litt høyre inn i posten.Fint

3-4: Trygt å løpe sti på natt. Finner en særdeles dårlig trasè ut til stien, og glemmer igjen å ta av stien tidsnok. Må lære meg å ha en viss kontroll selv om jeg løper på sti. Klarer ikke å kompensere nok, og havner langt til høyre. Tar meg inn på skrentrekka, og stabber meg bortover mot posten. Nøler en del på veien og taper nok over minuttet på strekket totalt.

4-5: Krevende strekk. Veivalget er greit, men strategien dårlig. Burde holdt høyden mer fra hogstfeltet og havnet i det store myrdraget og dratt opp derifra. I steden nøler jeg mye og er usikker hele veien. Tenkte drar rett på mot posten fra hogsten, men blir usikker når den åpne myra ikke dukker opp. Er litt heldig som ser refleksen tidlig.

5-6: Litt middels retningsløping, men bra kontroll fra toppen.

6-7: Bra retningsløping lenge, men mister kontrollen litt etter jeg passerte kraftledningen, og finner ikke optimal trasè der ifra, blir litt vinglete løping.

7-8: Bra retningsløping, og vinkler fint mot myra og kollen før posten.

8-9: Bra retningsløping, får det grå, den gule kollen og tenker at jeg skal se posten i det jeg hopper ned skrenten. Gjør ikke det og nøler litt før jeg fortsetter og ser posten.

9-10: LØper bra på retning og finner en fin trasè synes jeg. Overrasket over å bli knust av Fiskum med nesten et halvt minutt.

10-11: Greit trøkk med burde nok dratt litt mer høyre for å få søkket ned og tidligere fått stien.

Totalt sett ganske fornøyd med løpet. Løper stort sett sikkert og stabilt uten å gjøre noen store feil. Kul løype og fint terreng!
Vis kommentarer (0)
 
KM natt (21.03.2017) KM natt (21.03.2017)