Vikingaträffen (17.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Veldig sugen på å få til et bra mellomdistanseløp igjen, etter å ha vært søppel på de 6-7 siste jeg hadde løpt. Følte det hele handlet om å tørre å ta seg tid til å lese nok kart, og aldri gamble inni ringen. Følte jeg klarte dette bra!:

S-1: Respekt for starten, skjønte vi skulle inn i et grøntområde. Vurderte et øyeblikk å løpe rundt(ikke overraskende), men droppet heldigvis det. Ble litt rotete gjennomføring, ikke helt bra nok på kompasset og litt middels kontroll. Tok det pent inn i posten via kollene og fikk den greit nok, men taper hele 42 sekunder til Olai som må ha vært rusa på ett eller annet fra start.

1-2: Synes jeg finner en ganske bra trasè, men mulig at det var bedre å løpe litt mer høyre for å løpe søkket oppover mot posten i stedet. Har ganske god kontroll inn mot posten, men tolker kollen som en del av ryggen og løper bort til høydepunktet, går vel 10 sekunder.

2-3: Plukker kolle, rygg og ned i gult søkk. Sikkert og greit, men muligens litt passivt.

3-4: Ryggen, kolle og litt forsiktig inn mot posten, redd for tett skog og gjemt post. Ble muligens litt passivt igjen. Er hele 1:20 bak Olai her som åpnet vanvittig bra.

4-5: Tror veivalget er helt greit. Veldig sikkert og sparer beina litt for det ganske tunge terrenget. 13 sekunder bak bestetid.

5-6: Ved siden av kollen, langs lia og runde skrentene. Bra fart synes jeg, men blir heftig eid av Salin som nok var noe irritert etter å ha storbomma 5.

6-7: Opp på kollen, se myra og retning inn mot posten. Tar igjen Carlstedt.

7-8: Bak Carlstedt, men er nøye selv. Føler ura og ser den gule kollen før posten, full kontroll.

8-9: Sniker meg tidlig forbi Carlstedt og ser han ikke igjen. Finner en veldig bra trasè og pusher bra på.

9-10: Kurs, opp på kollepartiet og ned søkket. Full fart.

10-11: Kurs, kolle ved sti, steiner, kurs. Prøvde å finne kollen i postringen, men traff bare plutselig steinen i stedet. Muligens litt heldig, men var åpen skog så skulle litt til og ikke få øye på steinen.

11-12:Retning, før jeg drar litt venstre for sikker inngang. Blir allikevel overrasket av å være såpass venstre, men nøler ikke.

12-13: Irritert over at forrige strekk var litt dårlig(var egentlig ikke det), så prøver å skjerpe meg. Runder skrenten, løper over kollen, ryggen og ser posten. bra kontroll

13-14: Kurs, skrent og gul kolle. Perfekt.

14-15: Gjør det enkelt og pusher på uten å løpe fra kartet. Skikkelig sliten opp siste bakken før posten.

15-16: Skrå ned lia, ser søkket før posten og tar en liten kunstpause for å sjekke at ting stemmer. Bra

16-17: Tar meg tid til å ta en skikkelig retning, bra!

17-18: Begynner å slurve litt. Først litt dårlig retning og må korrigere litt, før jeg ser en post på det gule og får en ekstra sving. Overrasket over å bare være 7 sekunder bak bestestrekktid.

18-19: Tar meg tid til å ta en skikkelig retning ut av posten. Litt forsiktig med ankelen ned bakken.

19-mål: Dagens klart dårligste strekktid. Bratt motbakkespurt ikke min greie, men burde vel klart å mobilisere mer. Jaja.

Veldig fornøyd med løpet. Klarer å lese mye kart og gjøre ting ordentlig hele veien. Litt småirritert over den dårlige åpningen, vært en aldri så liten trend med dårlig start i det siste. UAnsett et langt skritt i riktig retning dette her, og gøy å vinne o-løp igjen. Lenge siden sist!
Vis kommentarer (0)
 
Vikingaträffen (17.04.2017) Vikingaträffen (17.04.2017)