NC mellom Budor (05.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.27 km
Tid: 34:28
Et stabilt gjennomført løp uten den helt gode følelsen. GPS-trackingen er fra enheten jeg hadde på ryggen og er litt vel snill med meg.

S-1: Prøver å jobbe med kompasset, og treffer kollen før posten. Skal bare finne bekken videre, men gjør ikke det og blir med ett veldig usikker. Nøler litt før jeg finner posten til høyre. Ser jo ut på gps-en som om jeg har løpt optimalt, men taper nok 10 sekunder inn i posten.

1-2: Retning over myra og skal ha grop på rygg. OK

2-3: Sliter litt med litt glatte sko opp bakken(vått og steinete uten pigg var ikke helt topp), men har grei retning. Burde muligens lagt meg litt venstre for å få søkket inn i posten. Bittelitt usikker.

3-4: Shaky med kompasset og vingler litt. Ser ryggen til høyre og har grei kontroll allikevel.

4-5: Runder kollen, og skal løpe på kurs mot toppen i bak-kant. Tenker at jeg skal se post-kollen i kanten av det større kollepartiet, så blir usikker når jeg kommer til kanten og ikke ser noe kolle. Viser seg at jeg må opp litt. Går 15 sek.

5-6: Irritert over det jeg føler er en dårlig start, så gir på litt med ish-kurs. Vet jeg skal ned til den store myra.

6-7: Retning, gul myr, retning. Blir litt usikker inn mot posten og vinkler brått 90 grader for å ikke komme for høyt. Kommer da for lavt og taper 7 sek i følge gpsen.

7-8: Prøver å jobbe på i myra og samtidig sjekke retning. Lykkes ok og er på forskudd inn mot posten, plukker myrsøkkene og har god kontroll.

8-9: Føler jeg løper veldig dårlig på retning, men ser i etterkant at det ikke var så ille og at trasèen ble ganske bra. Følger tråkk i myra og runder litt mye kanskje. Ikke kjempegodkontroll inn mot posten men føler meg frem.

9-10: Elendig utgang og klarer aldri å kompensere, typisk. Klør meg litt i hodet i bånn før jeg velger riktig vei, digg. Taper 20 sek her

10-11: Irritert igjen og gutser i myra. Fin kontroll oppover med søkk og myrer, og får den siste gule myra og høydepunktet inn i posten.

11-12: Tenker ned myrsiget, men føler det går i feil retning(ikke rart når jeg vinkla 90 grader mot det, så løper bare rett over. Blir da gul myr nedover og litt ekstra lengde. vinkler tilbake mot streken, og får søkket med myrsiget. Retning videre, før jeg løper en del frem og tilbake inni ringen og nøler. Taper nok 15 sek, men mange andre taper mer. Mistenker at posten ligger 10-15 meter for høyt.
12-13: Ish-retning, ser ryggen og får posten bra.

13-14: Første del av bakken er en krig og går en del. Kommer meg greit oppe på flate og har ok trøkk. Blir generelt en del vingling på strekket og er alt for dårlig med kompasset. I tillegg ikke trygg på meg selv inn mot posten selv om jeg bevisst la meg litt venstre for å safe. Får til slutt gulmyra, men posten kommer så tidlig fra den at jeg var redd for at det var feil, så det ble dermed helgas første kodesjekk, #nedtur.

14-15: Grov retning, myrspurt. Tenker først at posten ska ligge i gulmyra.

15-16: Får ikke bestemt meg for veivalget, og klarer ikke pushe på skikkelig. Taper masse unødvendig tid. Nedover bør man jo klare å løpe fort. Tråkker i tillegg litt over.

16-17: tydeligvis elendig nedover. Kan jo skylde på overtråkket.

17-mål: Følte jeg spurta på.

Slet litt med å få en god følelse, men unngår store bommer og er fornøyd med løpet. Digg å være topp 10 på en mellomdistanse igjen.
Vis kommentarer (0)
 
NC mellom Budor (05.06.2017) NC mellom Budor (05.06.2017)