O-ints med Thoet (15.07.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Akselås
Distanse: 10.83 km
Tid: 78:20
Veldig bra økt som Thomas har laget. Fellestart på alle drag og stabil gjennomføring. Litt dårlig følelse etter økta da jeg følte de to siste dragene var ganske dårlige, men ser ikke så gærnt ut i etterkant.

Drag 1: Treffer veldig bra til førstepost synes jeg. Utnytter de gule partiene,kontroll med høydepunkt og rygg før posten. Til andrepost blir jeg med Thomas til hans gafling, håpløst, men taper nok ikke så alt for mye på det. Ganske bra videre, muligens litt for langt til høyre men fant en ganske bra trasè så tror faktisk det var brukbart. Bra retning til mål.

Drag 2: Bra trasè i lia. Litt usikker på hva som er posten så sjekker postbeskrivelsen.
Bak thomas mot 12. i starten, men kjører litt egen inngang og treffer et fint tråkk. Litt nøling inn i posten.
Bra retning videre mot 3e, og har brukbar kontroll inn mot posten, men svært diffus rygg så får aldri helt taket på hva som er riktig detalj.

Drag 3: Bra trasè til første, unngår lyng og myrer så godt det lar seg gjøre. Litt sikk-sakk til andre, men tror det var ganske bra, fin løpbarhet der jeg løp.Veldig bra løping til mål, god retningsløping og bra kontroll.

Drag 4: Brukbar løping til førstepost, men ikke den helt gode flyten kanskje. Liten bom inn i posten også. Deretter veldig dårlig flyt og trasè til neste. Ikke bra nok på forskudd og ikke aktiv nok med kompasset. Blir for opptatt av å fine løpbare trasèer i terrenget. Burde gått litt mer direkte til mål også, blir slått av Thomas.

Drag 5: Ganske bra trasè til førstepost. Til andrepost begynner jeg å bli sliten, og får ikke helt taket på det inn i posten. Trodde også posten lå i myra, og mulig jeg ikke var i riktig myr heller. Utgangspunktet ble da litt feil, og blir da ikke helt god løping i starten av neste trasè. Siste halvdel er ganske bra, men nøler litt på en rygg før posten. Unødvendig når man skulle nesten ned til jordet og Thomas kommer forbi. Seigt opp til mål igjen, og har ikke sjans til å ta igjen Thomas.

Må bli bedre til å orientere aktivt og bra når jeg blir sliten. Klare å løpe rett linjer når det ikker er mulig å løpe under streken er nok noe jeg trenger å trene på.
Vis kommentarer (0)
 
O-ints med Thoet (15.07.2017) O-ints med Thoet (15.07.2017)