Prøveløping WOC mellom (23.08.2016)
Kategori: Trening
Kul løype. Må innrømme at jeg ble overrasket over hvor mye rundt de beste løp, hadde trodd de skulle dra rett-på overalt. Selv gjør jeg to bommer, hvorav den ene er fullstendig håpløs, absolutt ikke bra nok. Med stopp og sjekk på hver post klarer jeg aldri å få den helt gode følelsen heller, men etter transport-strekket over jordet løper jeg egentlig veldig gode trasèer og veivalg. Det er da noe. Løp for øvrig rolig.
Skjul kommentarer (1)
tophat jr : Ser bare en tydelig bom, på tolvte post. Tenker du på utgangen fra nittende post som den andre? "Veivalget" ut fra 19 og bommen inn til 12 er det eneste jeg misliker. Ellers synes jeg du velger gode traseer og gjennomfører dem veldig bra. Er også overrasket over hvor mye de antatt beste spredte seg, både på langstrekkene og på endel kortere strekk. Andrepost, merkelig store tidstap av fire av mine forhåndsfavoritter Dæhli, TG, Ridefeldt og (spesielt) Kinneberg. Fjerdepost, typisk veivalgstrekk hvor det er umulig å "se" hva som er raskest. Heldigvis var de tre hovedveivalgene like raske (dvs ikke tilfeldigheter). Liker ikke helt niendestrekket, her var det overraskende raskt løpbart gjennom det grønne. Til tolvte mener jeg derimot det er "lett" å se at ditt Ridefeldtveivalg er det raskeste. At så mange toppløpere i begge klasser løper venstrevarianter her er en grov feilvurdering, meget overraskende! Transportstrekket til 17. er som Kocbach sier "bingo", umulig å se at jordet var omtrent like raskt løpbart som veien. Synes også løperne som dro høyre til nittende tapte "ufortjent" mye, burde vel vært noe nedsatt løpbarhet her? Til 22. synes jeg det er "lett" å se at ditt veivalg var det beste, men Bergman og Lundanes kunne vært heldige og tapt mindre tid dersom det grønne her hadde vært som f.eks. mellom 8. og 9.
Litt overrasket over at du ikke løp langs kraftlinja og i det gule mer rett mot siste post. Var det gule under kraftlinja lite fristende når du krysset denne?
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Prøveløping WOC mellom (23.08.2016) Prøveløping WOC mellom (23.08.2016)