I FSK kan man drive med orientering og langrenn. Vi er en bra gjeng med barn, ungdom og voksne som trener ute i skog og mark hver tirsdag og torsdag. I tillegg kommer O-løp og skirenn for de som vil være med på det. Det konkurreres i aldersgrupper, men også ut fra ferdighetsnivå. Så treningsvillige 15-16 åringer er hjertelig velkommen. Plass til nye juniorer og seniorer også.

Barn
Lek i skog er for alderen 5 - 6 år, her har vi fokus på å bruke naturen til lek og fysisk aktivitet. Barne-/rekrutt gruppa er for alderen 7 – 12 år. Her løper man orientering på sommeren og går på ski i vintersesongen.

Ungdom
Ungdomsgruppa er for 13 – 16 år. Her er det mer deling mellom orientering og ski, men man kan gjerne gjøre begge deler.

Orientering og langrenn er individuelle idretter, men med veldig god lagfølelse.
Alle får delta ut fra eget mestringsnivå, også i konkurranser. 
Hvis du liker å trene, og å være mye ute, kan dette være idretten for deg! Ønsker du å satse på toppidrett, har vi også satsing på dette.
Det er et meget godt sosialt miljø, og mange turer, spesielt i forbindelse med løp/renn.

Foreldre er hjertelig velkommen til å delta aktivt på treningene.
Hele familien i form med FSK!

Hovedopptak nye medlemmer etter skolens sommerferie, men også mulig å starte gjennom hele året.

Påmelding eller spørsmål:
Barne-/rekruttgruppa: Linda Solberg, tlf. 91810193 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ungdomsgruppa: Bent Olav Aamodt, tlf. 99645567 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
L
angrenn (ungdom og eldre): Vidar Hermansen, tlf. 98207480 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Aktiviteter, treninger og sosiale medier
Se også FSKs Aktivitetskalender her, (eller fra menyen), oppdateres fortløpende

Veldig mye foregår også via Facebook, twitter, instagram, og linkene til disse finner du i den høyre kolonnen under Sosiale Linker!


Velkommen til Fredrikstad Skiklubb.