Fredag 27. juni begynner årets o-festival. Det er nærmere 3000 påmeldte og FSK stiller med litt over 100. Dette blir gøy!

 Under er det samlet litt praktisk informasjon, og minner særlige nye familer på å sette seg inn i program og evt stille spørsmål dere har til barne og ungdomstrenere. link til Ofestivalen, http://www.orientering.no/o-festivalen/2014

Nøkler

Vi får nøkler delt ut samlet. Bjørn Erik Bergseng(99299981) tar dette for oss. Han vil være der oppe ca. 15:00 Dersom noen ønsker å komme tidlig opp kan den ta i mot nøkler.

 Parkering 

Hotellet har 3 etasjer med parkering til personbiler. Blir det fullt i garasjen, er alternativet å parkere langs tjernet. Det er kun gjester til hotellet som skal parkere her. Det er kun 1 parkeringsplass pr boenhet, i praksis for FSK betyr det alle biler da vi har mange ungdomsrom uten biler.  

Transport til Arena

På fredag går det shuttelbuss fra hotellet til Skistua der starten skal gå. Lørdag og søndag er arena i gåavstand. 

 Romtyper 

Alle respektive  suiter og dobbelt rom er like.

I suitene er det fullt utstyrt kjøkken, og kjøleskapet er delt kjøl og frys. Det er vaskemaskin og oppvaskmaskin på suitene, kaffetrakter og vannkoker.

 

 

Bespisning

Fredag så ordner folk egen mat.

Alle FSKere får  frokost som serveres i restauranten fra kl 07.00 – 10.00 lørdag og søndag.

På lørdag ca kl. 18:00 satser vi på felles grilling (Hotellet har ikke griller til utlån denne helgen da kjøkkenet trenger disse selv.) Vi samles ved tjernet der er det fint å grille og vi tar enten med griller eller kjører engangsgriller el. Alle tar med egen grillmat.(NB! Skogbrannfare).

 

For de som evt. ønsker å spise i restauranten til hotellet, lønner det seg å bestille bord på forhånd. Restauranten er åpen fra kl 16.00 til 21.00, fint om vi også får et klokkeslett for når dere vil spise. Vi serverer buffet. Pris for voksen er kr 195,- pr person og for barn kr 95,- pr person.

På dagtid lørdag og søndag tilbyr hotellet åpen Pizzeria og grillmat. Salg av dette skjer ved målområdet

 

Annet

Hotellet viser kampene til Fotball VM på storskjerm for de som ønsker det. 

         

Det finnes også barnesone og klatrevegg. Tid for klatring bestilles i resepsjonen.

 

Romfordeling

 

Utsjekking før 12 søndag, med mulighet for sen utsjekking mot betaling (Ja, vi har prøvd å få de til å godta sen utsjekking for FSK uten hell!) ekstra kostnad. Kr 200,- til kl 14 og kr 500 til kl 17. Her gjelder det å være førstemann til mølla da halvparten av enhetene vil være tilgjengelig for dette. Dette  bestilles før ankomst.

 

evt. spml. kan rettes til hotellet.

Quality Spa & Resort Norefjell

Tlf: +47 32 14 82 00

Dersom andre spørsmål, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..