Nå er det ikke lenge igjen til 10MILA som i år arrangeres rett utenfor Gøteborg. Det er meldt på tre ungdomslag, to dame- og herrelag. Så det blir mye spennende å følge med på! Med løpere og tilskuere er det ventet at vi blir om lag 60 personer fra klubben. Vedlagt følger listen over antall påmeldte, og det er svært viktig at det blir gitt beskjed dersom du av en eller annen grunn ikke kan delta. Hvis vi ikke får beskjed, så vil man oppfatte deg som tilgjengelig løper for ett av lagene.


Reise og overnatting

Pga. relativt kort reisevei, så blir det som tidligere varslet, ikke felles bussavgang for alle deltagere under årets stafett. Ungdommene reiser kl.15 fredag ettermiddag fra Tavernaen i Fredrikstad. Deltagere på de andre lagene ventes å kjøre til Gøteborg lørdag formiddag. Det er laget en egen transportplan for ungdommene, men hvis noen av deltagerne på de andre lagene har utfordringer med å komme seg til- og fra Gøteborg er det fint om det gis beskjed om dette.

 

Med unntak av 1. lagene for herrer og damer som har egen overnatting, så er tilbudet i år overnatting i telt på arena. Vi har bestilt en plass (10 x 10 m) nært arena hvor det også vil bli servert mat (se programmet under for tidspunkter for mat). Det er også bestilt en tilsvarende plass i et roligere område i nær tilknytning til arena.

 

Det å følge herrestafetten gjennom natta er for mange det store høydepunktet med 10MILA. Dette er en stor opplevelse, men den kan bli en lang natt hvis man har glemt å ha med seg nok tøy eller regntøy hvis det kommer noen dråper. Værmeldingen nå viser at kommer til å bli vekslende vær med både sol og regn, men det som er ganske sikkert er at det maksimalt kommer til å bli 10 grader. Derfor vil vi anbefale å ha med;

  • Sovepose og liggeunderlag

  • Superundertøy

  • Ullgenser

  • Regntøy

  • Lue, votter og buff

  • Hodelykt

  • Alt det vanlige man trenger til løpet

  • I Sverige bruker man ikke EMIT-brikke slik vi gjør i Norge, så det trenger man ikke ha med. Klubben sørger for dette for de som ikke har egen.

Transport

Det var tidligere etterspurt biler for transport av ungdommene. Omtrent samtidig med at denne henvendelsen gikk ut, så fikk vi tilbud av Arnfinn Moe om å låne to 8-setere og en varebil av Bertel o Steen i Moss. Med dette kan flere ungdommer reise sammen, hvilket er veldig hyggelig. Lenger ned på siden foreligger det en plan for hvilken bil ungdommene skal sitte i nedover på fredag. Jeg vet at noen skal returnere etter stafetten på lørdag, slik at det blir flere ledige plasser på returen søndag formiddag.

 

Fra fredag til lørdag skal ungdommene med ledere bo på Scandic Hotell Mölndal som ligger om lag 30 min fra arenaen. Romplan for denne overnattingen følger lenger ned i saken. For andre løpere eller supportere som ønsker å overnatte på dette hotellet, så kan man gå inn via hjemme siden til 10MILA for å få spesialpriser knyttet til dette arrangementet (www.10MILA.se).

 

Med noen unntak kommer de fleste av oss til å oppholde oss på arenaen til vi reiser hjem søndag kl.13. Hvis mulig starter vi noe tidligere, men dette vurderes fortløpende i forhold til målgang på de respektive lagene.

 

Mat

Når det gjelder matserveringen, så har familiene Poppe og Helminsen tatt ansvaret for dette også i år, og det vil bli opplyst i forkant hva som vil bli servert. Gjennom hele helgen vill det være mat tilgjengelig, men i programmet under ser dere hvilke perioder det serveres henholdsvis lunsj og middag på lørdag.

 

Betaling

Egenandel for denne turen er 500 kr for alle som skal delta på ett av lagene, og ligger over en eller flere netter på hotell. Dette gjelder alle ungdommer, samt utøvere på ett av 1. lagene som ligger over på hotellet. Det vill også være mulig å betale kun for mat og overnatting i telt fra lørdag til søndag, og prisen for dette blir 250 kr. Egenandelen betales til konto 1080.29.31048 innen løpet og merkes med "10MILA 2017 og navn". Hvis dette synes uklart er det bare å ta kontakt.

  

Lagledere

Ungdom 1 - Pål Angvoll

Ungdom 2 - Arnfinn Moe

Ungdom 3 - Gard Antonsen

Dame 1 - Per Olaussen

Dame 2 - Dyre Martin Gulbrandsen

Herrer 1 - Kjell Arild Karlsen

Herrer 2 - Pål Angvoll/Kjell Reidar Mydske

 

Program 10MILA 2017

Romfordeling og kjøreplan for ungdommene

10MILA MENY

PM 10MILA 2017

Værmelding 10MILA Göteborg

Hvis det er spørsmål til programmet eller andre ting rundt stafetten er dere velkommen til å ta kontakt med Thomas Lie.