En gjeng på nesten femti FSK’ere tok turen opp til Oppdal, en drøy time sør for Trondheim. Denne gangen var det O-festivalen som sto for tur, med sprint på fredag, langdistanse på lørdag og mellomdistanse på søndag. Terrenget bestod for det meste av stein og småkoller, og en krevende skråli. Dette var noe som satte krav til både o-teknikk og farten deretter.Alle dager var samlingsplass på Oppdals egen skytebane, Kåsen. Som vanlig var det flere FSK’ere som hevdet seg, både i ungdoms-, senior- og eliteklasser.

Sprint

På fredag ble sprinten avgjort, og her tok Emma Johansson seieren hjem i D21-E. En gledelig opptur for Emma, som har hatt litt «stang ut» denne sesongen. I samme klasse endte Kamilla Olaussen på en 5.plass. Det ble også pallplasser i de andre eliteklassene, Herman Ryen Martinsen og Marie Olaussen tok en 3.plass hver denne fredagen, i henholdsvis H19-20E og D19-20E. Mia Bekhus tok også 4.plassen i yngste junior eliteklasse; D17-18E. I de øvrige klassene må det sies at det var mange som slet, men også har fikk vi mange respektable plasseringer.

Langdistanse

Lørdagens langdistanse ble avgjort i en krevende skråli og på flat furumo. Her vant ikke uventet Marie Olaussen i D19-20E, mens søster Kamilla Olaussen tok en sterk 2.plass i D21-E. Emma Johansson fulgte opp med 3.plass i samme klasse. I de øvrige klassene tok Karin Skedsmo Danevad seieren i D40-, Kristin Ottesen vant D17-20 og Per Olaussen sikret 3.plassen i H50-. Også verdt å nevne at Sivert Poppe tok 5.plass i den største ungdomsklassen, H14.

Mellomdistanse

Mellomdistansen var i samme området som sprinten, bare at løypene gikk lenger øst for der sprinten ble avgjort. Marie Olaussen gjentok suksessen med 1.plass i D19-20E. Emma Johansson tok en ny pallplassering, med 2.plass i D21-E. Herman Ryen Martinsen tok en ny sterk 3.plass i H19-20E, mens Mia Bekhus kom på 4.plass i D17-18E. I øvrige klaser tok Karin Skedsmo Danevad på ny en 1.plass i D40-. Frank Løwengreen løp inn til 2.plass i H50-, mens Sivert Poppe gjentok gårsdagen med 5.plass i H14.

En morsom helg for mange, men med en del bommer. Nå kan mange ta en velfortjent sommerferie, med muligens et ferieløp eller to.

Resultater SPRINT elite - ordinære klasser

Resultater LANGDISTANSE elite - ordinære klasser

Resultater MELLOMDISTANSE elite - ordinære klasser