Utskrift
Kategori: Orientering

FSKs nåværende hovedtrener Hans Petter Mathisen flytter til Trondheim fra høsten av for å studere videre. Vi søker derfor etter en ny hovedtrener.

Fredrikstad Skiklubb har flere talentfulle orienteringsløpere på senior, junior og ungdomsnivå samt en betydelig rekruttering i de yngre klassene. I de siste sesongene har utøvere fra Fredrikstad Skiklubb gjort seg bemerket med blant annet å vinne gull i VM, NM senior, NM junior og Hovedløpet. FSK hevdet seg også bra i stafetter med gull i NM senior og 6 plass i 10mila som høydepunkt i fjor. Klubben har mange kart av høy kvalitet og en klubbhytte beliggende sentralt i Fredrikstadmarka.
For å utvikle treningsmiljøet i klubben videre, ønsker Fredrikstad Skiklubb å knytte til seg en hovedtrener. Stillingen vil utgjøre ca.20- 25 % av et årsverk i en periode på 2 år.

Ansettelsesdato: Oktober/November 2019.

Aktuelle arbeidsoppgaver vil kunne være:

● Utarbeide treningsplaner for klubbens aktiviteter for ungdom, junior og senior
● Planlegge treningssamlinger og sesongopplegg
● Være lagleder på viktige individuelle løp og stafetter
● Treningsoppfølging av enkeltutøveresb1 300
● Utarbeide o-tekniske økter hver uke
● Arrangere enkelte spesialtreninger
● Delta på ukentlige treninger
● GPS- analyse av treninger/ løp

Vi har et godt apparat rundt treningene og ungdommene allerede. Fokuset vil være mot elite, samlinger og lagledelse.
Klubbens fremtidige målsetting er å tilrettelegge for at utøvere skal kunne prestere i VM senior og VM junior samt hevde seg i de store stafettene. På ungdomssiden ønsker vi en stor bredde, et hyggelig treningsmiljø og gode idrettslige prestasjoner.

Høres dette interessant ut, sender du en søknad til:
Treningskomiteen i Fredrikstad Skiklubb v/ Kjell Arild Karlsen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mobil: +47 976 52 831

Søknadsfrist er 14 april 2019.

NMgull 2018 1 600

FSK-jentene med NM-gull i stafett 2018. 

tio2018Herrer 600

FSK-herrene med 6.plass i 10Mila 2018.