Fredrikstad Skiklubb (FSK) har flere talentfulle orienteringsløpere på senior, junior og ungdomsnivå samt en betydelig rekruttering i de yngre klassene. I de siste sesongene har utøvere fra Fredrikstad Skiklubb gjort seg bemerket med blant annet å vinne medaljer i VM, NM senior, NM junior og Hovedløpet. FSK hevdet seg også bra i stafetter med seier i Venla, gull i NM senior og 6 plass i 10mila som høydepunkt. Klubben har mange kart av høy kvalitet og en klubbhytte beliggende sentralt i Fredrikstadmarka.

For å utvikle treningsmiljøet i klubben videre, ønsker Fredrikstad Skiklubb å knytte til seg en o- Koordinator. Stillingen vil utgjøre ca.15 % av et årsverk i en periode på 2 år.
Ansettelsesdato: januar/februar 2021.
Aktuelle arbeidsoppgaver vil kunne være:

● Utarbeide treningsplaner for klubbens aktiviteter for ungdom, junior og senior
● Planlegge treningssamlinger og sesongopplegg
● Forberedelser mot de store stafettene som NM jr/sr stafett, 10mila, Jukola, og viktige individuelle løp som NM-distansene, EM og VM jr og sr
● Utarbeide o-tekniske økter hver uke
● GPS- analyse av treninger/ løp

Vi har et godt apparat rundt treningene og ungdommene allerede. Fokuset vil være mot elite junior og senior. I tillegg til samlinger.
Klubbens fortsatte målsetting er å tilrettelegge for at utøvere skal kunne prestere i VM senior og VM junior samt hevde seg i de store stafettene. På ungdomssiden ønsker vi en stor bredde, et hyggelig treningsmiljø og gode idrettslige prestasjoner.
Høres dette interessant ut, sender du en søknad til:
Treningskomiteen i Fredrikstad Skiklubb v/ Kjell Arild Karlsen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mobil: +47 976 52 831
Søknadsfrist er 10 Januar 2021.

jukola2019 3 Laget700

FSK-jentene med 1.plass i Jukola 2019.

TioMila2018 6th Place 700

FSK-gutta med 6.plass i 10-Mila 2018.