Utskrift
Kategori: WOC 2019

VM nærmer seg med stormskritt. 12. - 17.august braker det løs, hver dag.

Det har vært veldig stor interesse fra frivillige i Østfold som ønsker å gjøre en innsats for at dette skal bli BEST WOC EVER! Vi er nå 600 frivillige! Majoriteten av disse er rekruttert fra o-klubbene i Østfold! Takk til dere alle som har lagt ned et solid stykke arbeid med å rekruttere frivillige til mesterskapet! 

Vi har nå sendt ut informasjon til alle frivillige angående blant annet akkreditering, antrekk, parkering, transport, mat og diverse annet. Dokumentet ligger vedlagt.  

Ta gjerne kontakt med meg om dere har spørsmål på vegne av dere selv eller andre. I innspurten nå er det definitivt best å ringe pga. mange e-poster....

 

Til info: 

Selv om vi nå er 600 frivillige, har vi fremdeles behov for alle som kan hjelpe til! Veldig mange kan kun hjelpe noen få dager på grunn av jobb og annet, noe som er forståelig. Men dette gjør at vi trenger at flest mulig frivillige hjelper til lengst mulig de dagene de kan hjelpe til.

Noen har reagert på veldig lange vakter under VM finalene Onsdag, fredag og Lørdag. Dette gjelder eksempelvis i Kiosk, Postvakter på VM løpene, arenavakter og mannskap i mål/karantene/start. Vi ber om at de som reagerer på dette eller ikke har anledning til å hjelpe til hele vakten melder ifra om dette til sin gruppeleder. Dette har alle forståelse for og vaktene tilpasses selvsagt etter de frivillige sine ønsker. Men situasjonen er som nevnt at vi har behov for hjelp så lenge som mulig disse dagene og ber om forståelse for det. Gruppeledere tilpasser så så godt de kan. 

 

En situasjon har dukket opp. Om noen har forslag til løsning på dette, ring meg veldig gjerne. Vi tar imot alle tips: Ansvarlig for Parkering og trafikkavvikling for bil og buss på VM arenaene har trukket seg på grunn av arbeidspresset i privat jobb. Dette er et viktig ansvarsområde der vi nå ikke har noen ansvarlig. Om dere vet om noen som kanskje kunne passe til denne oppgaven. Si gjerne ifra.  

Ønsker dere alle en strålende dag videre! 

 

Vedlegg - Frivillig info August 2019.pdf... 

Med vennlig hilsen

Svend Sondre Frøshaug

Frivillighetsansvarlig WOC2019 / Prosjektleder FinnFram i Østfold

telefon: +47 994 75 032

http://www.woc2019.no

 

arenaMap