Takk for to fantastiske dager med Rulleski Grand Prix i byen. Ove og Vidar tok veldig sporty på seg rennlederjobben uten noen tilsvarende erfaring. De har gjort en kjempeinnsats. Tord har hatt en stor og vanskelig jobb med å mobilisere mannskaper i sommerferien og med mange andre parallelle arrangement. Rolf og Rune har sørget for fantastisk flotte løyper med stor og entusiastisk støtte fra Teknisk Drift i Fredrikstad kommune.

Den harde kjernen fra den meget verdifulle løypegjengen til FSK har virkelig ofret en hel helg for Skiklubben med tilrigging (flere med 14 timer på lørdag og tidlig på'n igjen søndag og nye 9-10 timer da).

Og til alle dere andre i FSK som har stilt opp; TUSEN TUSEN TAKK!!! Dette har vært en utrolig flott helg. Det er ikke noen problemer å finne forbedringspotensiale - spesielt når det gjelder markedføring både for å få større deltagelse og mere publikum. Men først og fremst har dette vært en strålende premiere som viser at arrangementet har stort potensiale og at Fredrikstad er en landets flotteste byer og at det også er en skiby.

 

Stor takk også til samarbeidpartnerene våre. Terje, Vebjørn og Anette i RGP. Skigruppa i Varteig IL. Skigruppa i Tistedal Frilustslag. Fønix Haga for fantastisk verdifull hjelp med rigg og vakthold. Fredrikstad kommune og Østfold Fylkeskommune for helt nødvedig og raus økonomisk støtte. Teknisk Drift i Fredrikstad kommune for helt utrolig god og verdifull hjelp. Stor takk også til sponsorene som har stilt opp på meget kort varsel: ASKO, NorEngros, Dahles Auto, Hankø Fjordhotell, Magenta og flere med dem!

rgp2

Snorri Einarsson og Moen Fjeld i mål som 1 og 2

rgp1

Andreas Nygård slår Peter Northug i spurten i hovedfeltet om 3. plassen

rgp5

Kathrine Harsem vinner av dameklassen

rgp4

Jørgen Stigen beste FSKer

rgp3

Harsem intervjues etter målgang av Sundbye og Tom A