Utskrift
Kategori: Ski

BLI MED PÅ KLUBBENS SKITUR  - FOR HELE FAMILIEN

 

BLI MED TIL SKEIKAMPEN!

 

Sesongens klubbtur går til Skitorget Appartements på Skeikampen 6.-8. januar 2017 og alle medlemmer i FSK kan delta. Dette er en familiesamling, og vi oppfordrer særlig familier med barn i barnegruppa/ungdomsgruppa til å delta.

Vi var også i fjor på Skeikampen og var veldig fornøyd med oppholdet. Meget bra standard på både leiligheter, mat og løyper

Skeikampen har det vi trenger av fasiliteter både til skiaktiviteter, overnatting og sosialt opplegg. Se http://www.skeikampen.no. Vi vil bo på hytter med 4 og 8 senger, men vil spise lunsj og middag felles og disponerer fellesarealer ved Velkomstsenteret. Her er det også svømmebasseng.

Avreisen skjer med busser fra Maxbo på Ørebekk fredag 6. januar kl. 16:00 (presis!) og med retur fra Skeikampen søndag 8. januar ca kl. 15:00. Beregnet ankomst Fredrikstad vil være ca kl. 21:00.

Prisantydning

Voksne 1100

Barn under 16 år 800

Barn under 6 år gratis

Betaling skjer før avreise til skigruppas konto 1080.29.31056.

Prisen inkluderer bussreise til/fra Skeikampen, mat og forfriskninger på bussen oppover, 2 lunsjer og middag lørdag. Frokost må hver enkelt gruppe ordne selv.

Vi legger opp til skitur/skiaktiviteter tilpasset de ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Lørdag ettermiddag/kveld er det felles lekeaktivitet og sosialt arrangement etter felles middag.

Påmeldingsfrist er 10. desember på https://doodle.com/poll/zzcirrmvsn38z3vk

Det blir satt opp busser etter behov.

Benytt sjansen til en skikkelig skihelg i hyggelig sosialt lag!

Med vennlig hilsen

 

Skigruppa