km skigutta600

I helgen 27.-28 januar 2018 ble det avholdt kretsmesterskap på ski. Lørdag  var det sprint fristil i Spydeberg, mens det på søndag var klassisk normaldistanse på Ørje. Føreforholdene var like forskjellige som stilartene. Lørdag med solskinn og 8-10 kuldegrader og søndag med varmegrader, tåke og klisterføre.

FSK stilte med hhv 12 ogf 13 deltakere på de to dagene. Jacob Gløersen stakk av med kretsmesterskapet i sprint fristil, mens Christian Saxegaard Klund slo til og vant på søndagens normaldistanse etter å ha blitt nr 2 på sprinnten lørdag. Vi fikk også flere sølv og bronsemendaljer. Fullstendig resultatlister kan du se her.https://www.langrenn.com/getfile.php/4075218.92.ttbpiubzjtmbpb/spydebergrennet-km-ostfold-sprint-2018.pdfhttps://www.skiforbundet.no/langrenn/terminliste/arrangement/?eid=316448#

 

 

 

Førstkommende lørdag arrangerer FSK kretsrenn i normaldistanse. Arrangementet går i Trøsken grunnet ustabile værforhold noe innkjøringsutfordringer på skianlegget. Om vi har forholdene med oss vil vil arrangere barneskirenn i skianlegget 11.februar. Klubbmesterskap er berammet til 12.februar.