skihytta2009t

Velkommen til Skihytta som ligger få minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum, i herlige omgivelser, midt i byens turterreng. 

Åpningstider September - påske:
Søndager kl 10 - 16
(Følg Skihytta på facebook her: https://www.facebook.com/Skihytta/)

(Stengt 1.juledag , 1.nyttårsdag og 1. påskedag)

Beliggenhet (google kart)

 

Utleie: Ove Sanna - 95838575 eller  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Treningssamling, møte, konferanse eller festskihytta sommer300
Vi har plass til ca. 100 gjester som vi gjerne hygger for. Skihytta er et ideelt sted for møter, kurs, konferanser, treningssamlinger og hyggekvelder. Det er et populært lokale for bryllup, konformasjoner og fester. Leier av skihytta er ansvarlig og skal være tilstede under leien. Leier må være minimum 40 år og kan IKKE være ansvarlig for ungdomsfester. Unntatt er bryllupsfeiring, barnedåp eller navnedag. Leier er pliktig å sette seg inn i alle forskrifter, underskriften borger for dette.

PRISER:

Kveld helg Fredag/lørdag/søndag: kl.12-02 kr.3900,-
Kveld + 1 dag konfirmasjon (dekking kvelden før) kr.5900,-
Hel helg bryllup, fredag-søndag kr.7900,-
Hel ukedag man/ons/tors 08-22 kr.2900,-
Lite kveldsmøte hverdager, max 15 pers (eget møterom) kr.1900,-
Hel kveld man/ons/tors 16-23:30 Kr.2900,-
     
Overnatting Uansett antall: pr. døgn Kr.1000,-
Garderober Bruk av garderober og dusjer Kr.300,-
Griller Bruk av griller/ekstra ved til bål Kr.100,-


Vi har egne priser for skoleklasser i skolens regi og med lærer tilstede. Ikke i helger og kun enkelte ukedager. Ta kontakt for info og pris!

Alle priser er inkl.vask og bruk av kjøkken og dekketøy. Wifi er også inkludert. Det finnes dessverre ikke musikkanlegg i lokalet. Vær ute i god tid da polpulære helger til konfirmasjoner og bryllup fylles opp lang tid i forveien!                                          

All henvendelse ang utleie gjøres til utleieansvarlig på telefon eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.            

Skihytta har en stor deilig kafeteria i tilknytning til sin store peisestue. Her er også en mindre peisestue.

I utgangspunktet er tirsdager forbeholdt FSK sine egne arrangementer. Det kan dog fravikes i enkelte uker.

Frisk luft, herlig skogsterreng, stier og skiløyper finnes rett utenfor døren. Inne har vi to garderober med dusj og badstuer.

Det finnes orienteringskart over terrenget, og 10 kart over terreng få minutters kjøring fra Skihytta. Om sommeren er det ca. 25 minutters kjøring til badestrand.

Hvorfor ikke benytte Skihytta neste gang du skal ha møte, treningssamling for ditt idrettslag eller andre tilstelninger?Skihytta ble innviet den 5. november i 1911. Dens offisielle navn er "Breidablikk".

Skihytta er også et et tilbud til publikum hver søndag kl. 10.00-16.00 fra ca. 10. september til påske (Stengt 1.juledag , 1.nyttårsdag og 1. påskedag). I tillegg holdes Hytta åpen vanlig hverdager ved eventuelt skiføre i marka. Hjertelig velkommen!

Se bilder her...

Ang. kjøring og bruk av veien til Skihytta:
1. Det påligger enhver kjørende å etterkomme trafikkskiltingen som er satt opp i tilknytning til veien, dette gjelder ikke minst den fartsgrensen det vises til på 30 km i timen, og forbudet mot parkering på veien.
2. Bruk kun tilgjengelige møteplasser for passering, og om nødvendig rygge for å for å oppnå dette.
3. Det er ikke lov til å kjøre ut på privat eiendom eller på jorder for å kunne la motgående trafikk passere.
4. Kun veien gjennom Bjørnerødpasset benyttes.
5. Busstraffikk til skihytta med stor buss er ikke forenlig med veiens standard, og det er kun minibuss og privatbiler som tillates brukt til personbefordning til og fra.

Skihytta 2020 700